Nieuws

Actie Rabobank
2021-03-15
De actie voor de Rabobank leden is gestart! 
Start week van de werkstress! Eerste levering triggerpointballen bezorgd!
2020-11-16
Vandaag start de week van de werkstress. Effive leverde vandaag de eerste bestelling met triggerpointballen in een luxe geschenkverpakking.
Triggerpointbal inclusief oefeningen voor thuis in luxe geschenkverpakking
2020-10-23
Nu je medewerkers door het coronavirus veelal thuis werken, wil je natuurlijk dat zij wel fit en vitaal blijven. De triggerpointbal van Effive is hier bij uitstek geschikt voor!
Wat heeft jouw organisatie te bieden?
2019-02-25
Op 5 en 6 april staat de jaarlijkse carrièrebeurs gepland. Maar hoe valt jouw organisatie op? Wat hebben jullie extra te bieden?
Wat kost het eigenlijk?
2019-01-28
De ervaring leert dat veel werkgevers niet weten wat de kosten en voordelen van het aanbieden van stoelmassages zijn. Want, dat is vast erg prijzig?
2019! Een nieuw jaar!
2018-12-12
2018 loopt op z'n einde. Een nieuw jaar staat voor de deur. Als organisatie blik je misschien ook terug op prestaties die je met je werknemers hebt verricht. Wat waren hoogtepunten en wat kan er volgend jaar beter?
Voor veel mensen is de start van een nieuw jaar de gelegenheid voor goede voornemens. 
Effive tijdens de week van de werkstress
2018-11-19
Effive blikt terug op een succesvolle week waarin we diverse bedrijven kennis hebben laten maken met stoelmassage. We hebben veel gemotiveerde en enthousiaste medewerkers op onze stoelen gehad. Toch blijft een veelvookomend geluid dat er werkdruk en werkstress wordt ervaren.
Week van de Werkstress
2018-10-29
Van 12 t/m 15 november wordt er tijdens de Week van de Werkstress extra aandacht gevraagd voor werkstress, preventie en werkplezier.
#Werkstress
2018-10-10
Meer dan een mijoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of andere werkgerelateerde (psychische) klachten die ontstaan door werkstress. Het is dus niet voor niks dat dit in Nederland beroepsziekte nummer 1 is.
De belangrijkste assets binnen uw organisatie!
2018-09-26
De belangrijkste assets van uw bedrijf zijn uw medewerkers. De pijlers waar het bedrijf op rust, de bepalende factor of uw klanten zaken met u willen doen of niet. Het zijn bovenal mensen. Mensen die dag in dag uit meer tijd doorbrengen binnen de muren van uw onderneming, dan dat zij thuis zijn. 
RSI Klachten
2018-08-15
Het lijkt zo relaxt om lekker onderuitgezakt op je bureaustoel te zitten. Zeker omdat we tegenwoordig veel tijd op die bureaustoel doorbrengen. Toch kan een slechte werkhouding vergaande consequenties hebben.
Wat is stoelmassage en waarom stoelmassage inzetten in uw bedrijf?
2018-08-06
Wat is stoelmassage en waarom stoelmassage inzetten in uw bedrijf?

Een stoelmassage... is dat net zoiets als dat je vaak op vliegvelden ziet? Een stoel waar je geld ingooit en die dan een massageprogramma afwerkt? Deze vraag krijgen wij regematig en ons antwoord hierop is: nee! 
Stoelmassage is een onnodige luxe op de werkvloer
2018-07-10
Waarom zou je stoelmassage inzetten op de werkvloer? Is dat niet een beetje overdreven? Zitten er echt voordelen aan voor de werknemers? En wat levert het de werkgever eigenlijk op?


 
Gezocht: Stoelmasseurs!
2018-06-18
Effive is opzoek naar energieke, enthousiaste en representatieve stoelmasseurs door heel Nederland. Op dit moment specifiek in Noord-Brabant en de Randstad.
 
Effive! Dé dienstverlener voor zakelijke stoelmassages!
2018-06-18
Na maanden van voorbereiding is de website van Effive in de lucht.
We zijn gestart! Een splinternieuwe website, een nieuw concept én een nieuwe naam: Effive!
Effive is dé dienstverlener binnen de zakelijke stoelmassage, waarbij duidelijkheid en transparantie vooraan staan!