Van 12 t/m 15 november wordt er tijdens de Week van de Werkstress extra aandacht gevraagd voor werkstress, preventie en werkplezier.

Werkplezier is belangrijk voor iedereen. Het zorgt voor productieve werknemers en voorkomt dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. 
Sommigen halen werkplezier uit een goede sfeer onder collega’s, anderen door te blijven leren, of door elke dag nieuwe uitdagingen te zoeken en er zijn ook mensen die werkdruk prima aankunnen zolang ze voldoening uit het werk halen.

Juist nu de economie groeit en de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt is het belangrijk om te investeren in uw medewerkers. 
Er zijn diverse kleinschalige manieren om het werkplezier van uw medewerkers te vergroten. Geef uw medewerkers complimenten, maak gezamenlijk een wandeling tijdens de lunch, speel eens een spelletje of trakteer op iets lekkers. Kleine acties, met een groot resultaat.

Wilt u (preventief) investeren in de gezondheid van uw medewerkers? Denk eens aan het introduceren van bedrijfsstoelmassages binnen uw organisatie. 
Met regelmaat een stoelmassage zorgt voor een daling van het (korte) ziekteverzuim, verlaagd de werkdruk en verhoogt het werkplezier. Daarnaast voelen medewerkers zich meer gewaardeerd en zijn zij productiever. 

Effive heeft zich aangesloten bij de Week van de Werkstress omdat wij het belangrijk vinden dat er aandacht is voor de werkdruk en werkstress waar veel medewerkers hinder van ondervinden. 
Benieuwd wat Effive voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via info@effive.nl