De belangrijkste assets van uw bedrijf zijn uw medewerkers. De pijlers waar het bedrijf op rust, de bepalende factor of uw klanten zaken met u willen doen of niet. Het zijn bovenal mensen. Mensen die dag in dag uit meer tijd doorbrengen binnen de muren van uw onderneming, dan dat zij thuis zijn.

Met het groeiende aanbod aan banen op de arbeidsmarkt is het een stuk moeilijker geworden om uw personeel aan boord te houden dan een aantal jaar geleden. Werknemers worden kritischer als zij kijken naar de arbeidsvoorwaarden die een organisatie aanbiedt. Het gaat niet langer alleen om het salaris, maar ook om pensioen, interessante spaarregelingen, vrije dagen en wat de werkgever doet aan de vitaliteit van medewerkers. 

Gezondheid en vitaliteit wordt steeds belangrijker gevonden. Ook de overheid ziet het belang hiervan in en heeft daardoor gezorgd voor diverse fiscale voordelen.
(Werk)stress en druk zijn “normale” termen in onze maatschappij. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers in balans blijven? Dat de (werk)stress en drukte ze niet teveel wordt? Dat ze binnen uw organisatie willen blijven werken en niet gaan “wandelen”?
Door goed te kijken naar wat u voor uw medewerkers doet. 
Het is logisch dat u ervoor wilt zorgen dat uw werknemers werken in een gezond klimaat. Maar wat doet uw organisatie aan vitaliteit ? En hoe zorgt u dat het ziekteverzuim daalt?

De stoelmassage als heilzame steun in de rug
Effive is dienstverlener op het gebied van zakelijke stoelmassages. Met succes hebben we bij veel bedrijven het (korte) ziekteverzuim binnen een redelijke termijn weten te reduceren, tot een minimum. De medewerkers die onze stoelmassages ondergaan, voelen zich in praktisch alle gevallen gebalanceerd, uitgerust en energiek. Het gevolg is dat men productiever wordt, de sfeer op de werkplek verbetert en men zich gewaardeerd voelt door de werkgever. Een stoelmassage is een moment van rust, waarbij de medewerker alles even los kan laten.

Louter voordelen voor uw bedrijf
Niet alleen de medewerkers met aantoonbare klachten varen wel bij onze stoelmassage, ook medewerkers waar ogenschijnlijk niets mee aan de hand is zullen een verbetering ervaren in gemoedstoestand en energie. Het immuunsysteem krijgt een oppepper en men zal zich gebalanceerder voelen. Daar stopt onze service echter niet: de werknemer krijgt van ons aangepaste oefeningen mee om tot het beste resultaat te komen. Tevens kunnen wij u tips geven betreffende  werkplek- en houdingsadvies.

Benieuwd naar wat Effive voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via info@effive.nl! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een demonstratie.