Effive blikt terug op een succesvolle week waarin we diverse bedrijven kennis hebben laten maken met stoelmassage. We hebben veel gemotiveerde en enthousiaste medewerkers op onze stoelen gehad. Toch blijft een veelvookomend geluid dat er werkdruk en werkstress wordt ervaren. Des te leuker dat we hen een heerlijk relax momentje hebben kunnen bezorgen.

Dat het belangrijk is om as werkgever stil te staan bij de geluiden die werknemers afgeven als het gaat om werkdruk en werkstress hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat doet uw organisatie concreet aan dit probleem?
Bijft het bij het aanbieden van activiteiten tijdens de week van de werkstress om uw medewerks het goede gevoel te laten ervaren? Of maken jullie concrete afspraken en een pan om bepaalde activiteiten door te voeren binnen de organisatie? Stoelmassage, tafeltennis of lunchwandelingen.
Geef er de nodige aandacht aan!

Geïnteresseerd in stoelmassages binnen uw organisatie? Neem contact met ons op! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en een demonstratie. Info@effive.nl