Nu je medewerkers door het coronavirus veelal thuis werken, wil je natuurlijk dat zij wel fit en vitaal blijven. De triggerpointbal van Effive is hier bij uitstek geschikt voor!
Triggerpointballen worden gebruikt om kortdurende en relatief eenvoudige oefeningen uit te voeren om de stressspieren (rug, nek, schouders) te ontspannen. Daarnaast zorgen ze voor een betere doorbloeding, waardoor blokkades worden opgeheven en afvalstoffen worden afgevoerd. De spieren worden langer, waardoor het lichaam zich beter kan herstellen. Dit zorgt ervoor dat de kans op terugkomende overbelasting verminderd.


Wat kan ik verwachten als ik een bestelling plaats bij Effive?
Wanneer je triggerpointballen bij Effive besteld, krijg je er 4 video’s met oefeningen bij. De video’s, die via een link gedeeld worden, kunnen onder de medewerkers verspreid worden, waarna zij zelf met de triggerpointbal aan de slag gaan. De triggerpointbal wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. Voeg hier zelf een persoonlijke boodschap aan toe en je hebt een perfect geschenk voor je medewerkers.
Effive heeft deze actie bedacht voor alle mensen die nu, vanwege de coronacrisis, thuis moeten werken. Maar zeker ook voor de mensen die wel naar buiten moeten voor hun werk. Een slechte werkplek, werkdruk, eenzaamheid en een verstoorde privé/werk balans. Allerlei dingen die ervoor kunnen zorgen dat de werkstress te hoog oploopt!
Geweldig om je medewerkers te verrassen met dit unieke geschenk. Denk hierbij eens aan de week van de werkstress, sinterklaas, kerst of om het nieuwe jaar mee te beginnen. Natuurlijk kan je je medewerkers ook gewoon zonder speciaal moment een hart onder de riem steken.

De prijs voor een triggerpointbal in geschenkverpakking inclusief 4 video's bedraagt € 17,95 exclusief BTW.  Zorg ervoor dat de vitaliteit van de medewerkers centraal staat, maar spreek je ook je waardering uit! Zeker nu is dit zeer belangrijk!

Meer weten? Mail naar info@effive.nl of bel 06-20306611