Meer dan een mijoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out of andere werkgerelateerde (psychische) klachten die ontstaan door werkstress. Het is dus niet voor niks dat dit in Nederland beroepsziekte nummer 1 is.

Waardoor ontstaan deze (psychische) klachten?
Door de groeiende economie en het tekort aan personeel wordt er door bedrijven veel van hun medewerkers gevraagd. De eisen waaraan moet worden voldaan voor een functie zijn vergeleken met een aantal jaar geleden flink aangescherpt. 
Daar is niks mis mee, zolang er door de werkgever maar wel wordt stilgestaan bij de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Want om medewerkers gezond te houden en goed in hun vel te laten zitten is het van groot belang om daarin te investeren.

Dit kan op diverse manieren worden aangepakt. Bijvoorbeeld door gezonde voeding aan te bieden in de kantine, te zorgen voor goed kantoormeubilair en door (werk)staanplaatsen in te richten. 

Heeft u ook weleens gedacht aan het aanbieden van stoelmassages? 
Met regelmaat een korte en effectieve massagebehandeling (over de kleding) van 15, 20 of 30 minuten zorgt voor een daling van het ziekteverzuim, actievere en productievere medewerkers en een goed en tevreden gevoel op de werkvloer. Uw organisatie pluk de vruchten van het investeren in uw medewerkers. 
Ook de overheid ziet het belang in het aanbieden van stoelmassages binnen organisaties en heeft er daarom voor gezorgd dat er diverse fiscale voordelen beschikbaar zijn gesteld.

Benieuwd of stoelmassages iets is voor uw organisatie? Neem contact met ons op via info@effive.nl.
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en een demonstratie.